Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
Parapantă
Complex Hotelier Eden - Agrement parapantăComplex Hotelier Eden - Agrement parapantăZborul cu un pilot instructor autorizat şi experimentat, în condiţii de siguranţă maximă, din vârful Postăvaru (1.799 m) îţi oferă o fantastică experienţă de 15-20 minute de zbor deasupra priveliştii încântătoare a zonei montane Postăvaru.

Înălţimea de 1.799 m , condiţiile meteo şi de vânt optime, privelişti fantastice văzute de la o înălţime de 600-800 m fac din zona Poiana Braşov - Masivul Postăvaru, unul dintre cele mai frumoase locuri de zbor cu parapantă din ţară.
Zborul în tandem este o alternativă sigura şi plăcută pentru că toţi cei ce doresc să experimenteze emoţiile şi senzaţiile zborului liber fără a parcurge un proces lung de învăţare şi antrenamente. Spre deosebire de zborul singur, zborul în tandem nu necesită decât o scurtă informare de aproximativ 10 minute înainte ca tu să te afli pentru prima oară în aer, şi nu este nevoie să petreci zile întregi de antrenament.
Suntem gata să vă oferim un zbor cu parapanta tuturor acelora care doresc să experimenteze desprinderea de sol şi să vadă lumea dintr-o perspectivă absolut inedită, o imagine asupra lumii pe care până acum o aveau doar păsările!

Ce trebuie sa faci pentru a zbura?
Trebuie doar să te înscrii la un zbor în tandem şi ţi se va oferi o experienţă care nu se numară printre acelea pe care le vei uita în scurt timp.

Pilotul iţi va da câteva indicaşii legate de ceea ce trebuie sp faci şi te va echipa pentru zbor. Dupa ce te-ai echipat şi ai toate informaţiile necesare primului zbor, nu ai altceva de făcut decât să începi să alergi la comanda pilotului tău iar după câţiva paşi te vei afla printre nori într-un loc pe care intotdeauna l-ai putut privi doar din depărtare.
În aer stai la fel de comod ca şi în fotoliu acasă şi deoarece nu trebuie să faci nimic te poţi relaxa şi bucura de privelişte. Mâinile tale sunt libere, daca vrei poţi să faci fotografii sau poţi vorbi cu o staţie de emisie-recepţie cu cei care te aşteaptă la sol pentru a le împărtăşi senzaţiile care le trăieşti. La aterizare tot ceea ce trebuie sa faci este să te apleci în faţă şi odată cu manevrele de aterizare ale pilotului să pui picioarele pe sol.

Pentru acest tip de zbor, noi folosim:

  • parapante concepute special zborului în tandem pentru a putea susţine greutatea a 2 piloţi . Fiecare pilot are propria seletă acestea fiind legate între ele de distanţiere şi carabe.
  • piloţi profesionişti cu o experienţă vastă de zbor

Deasemenea vă putem filma şi înregistra întregul zbor pe orice format : VHS, AVI, MPEG
Te aşteptăm să trăim alături de tine senzaţii şi emotii unice specifice primului tău zbor!
Contactează-ne astăzi pentru a te programa la un zbor în tandem.

Cost per salt 70 Euro.

 

Sunteti interesati de noutatile si promotiile aparute pe EdenHotel.ro?

Va rugam sa introduceti adresa
Dvs. de email:


Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.