Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
Nunta la munte, noua moda a anului 2012
Complex Hotelier Eden - nunta la munte

În anul 2012 sunt la modă nunţile la munte, acestea reprezentând o abordare excepţională pentru un eveniment de o asemenea amploare. Aerul curat şi peisajul de vis vor contribui la importanţa acestei zile memorabile, atât pentru miri, cât şi pentru invitaţi. Organizează-ţi nunta mult visată într-un cadru natural şi intim, pentru a avea cele mai frumoase amintiri. Complex Hotelier Eden îţi pune la dispoziţie un spaţiu de poveste şi te va ajuta in organizarea celei mai frumoase şi inedite nunti.

Nunta la munte, o nouă modă

Ultima tendinţă în materie de organizare nunţi o reprezintă o locaţie inedită. Fie că este vorba de o pajişte la poalele unor munţi, o poiană lângă o pădure sau un lac încântător, ziua nunţii tale va căpăta o semnificaţie deosebită în cadrul unui peisaj montan. Ceremonia şi petrecerea pot fi amenajate în acelaşi loc dacă găseşti un spaţiu potrivit nevoilor tale. Bucură-te de cel mai frumos eveniment din viaţa ta înconjurat de o panoramă excepţională!

Nunta într-o locaţie inedită

Cazare Predeal în staţiunea montană situată la cea mai mare altitudine din România reprezintă un cadru impresionant de petrecere a vacanţelor. Dacă ţi-au plăcut weekend-urile petrecute în acest loc, de ce nu ai organiza şi nunta mult visată într-o asemenea staţiune? Predeal reprezintă locaţia ideală de organizare a nunţii, prin peisaje extraordinare şi o distanţă foarte mică faţă de Bucureşti, Ploieşti şi Braşov. Începe-ţi căsnicia cu dreptul şi înconjoară-te de frumuseţile naturii oferite de staţiunea Predeal.

Nunta ca în rai la Complexul Hotelier Eden

Pentru a avea o nuntă ca în rai, Hotel Predeal Eden îţi pune la dispoziţie toate resursele sale pentru organizare: un restaurant elegant cu o capacitate de 150 de locuri, o terasă acoperita cu 250 de locuri şi un separeu intim cu o capacitate de până la 50 de locuri. Pentru că eşti la început de drum în căsnicie, Complex Hotelier Eden nu îţi percepe taxa de închiriere a localului, ci se plăteşte doar meniul. Pachetul complet de nuntă, ce include mâncare, băuturi şi cazare pentru invitaţi este de doar 45 Euro! Veţi primi şi un cadou de nuntă din partea complexului: cazare gratuită într-un apartament cu jacuzzi pentru miri şi naşi!
Vezi ofertele Complexului Hotelier Eden pentru acest sezon, şi organizează-ţi o nuntă ca în rai!

 

Sunteti interesati de noutatile si promotiile aparute pe EdenHotel.ro?

Va rugam sa introduceti adresa
Dvs. de email:


Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.