Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
Statiunea Predeal, noua si spectaculoasa de fiecare data
Eden Hotel din Predeal

Probabil ai observat ca sezonul cald a sosit, iar tot mai multi turisti se retrag catre aerul de munte, pentru a petrece o vacanta relaxanta si racoroasa. Odata cu venirea verii, Valea Prahovei, aproape ca este inundata de turisti veniti din toate partile tarii, dar si de dincolo de granite.

Statiunea Predeal - un loc minunat pentru vacantele de vara

Statiunea Predeal reprezinta o zona cu o importanta deosebita, datorita frumusetii locului, aerului curat si a numeroaselor obiective turistice. Naturaletea locului si traseele turistice din imprejurimi, iti permit sa realizezi drumetii montane, insotit de familie sau de prieteni.Cei care au o pasiune speciala pentru calatorii, au ocazia sa savureze din plin splendide peisaje din aceasta  statiune montana.

Cataratul pe stanci, este si acesta un sport tot mai abordat de turistii care isi petrec vacantele la munte. Pe langa toate acestea, se practica deseori bungee jumping, focuri de tabara sau excursii cu ATV pe traseele montane.

Complex Hotelier Eden frapeaza prin amabilitate si servicii desavarsite

Hotel Predeal Eden este un loc inconjurat de padure, situat la poalele muntilor din Predeal si incanta vizitatorii cu distractie, delicatese, confort si relaxare.

Aici, vizitatorii au ocazia sa practice sporturile dupa care au tanjit toata iarna. Pentru iubitorii de adrenalina, Complex Hotelier Eden ofera plimbari off-road cu ATV-ul, coborari in rapel, zborul cu parapanta si multe alte sporturi care trezesc simturile si concentrarea.

Pentru ca vacanta sa fie memorabila, iar tu sa ramai cu amintiri frumoase si imagini de vis, in apropiere de Complex Hotelier Eden, ai o multime de obiective turistice, care abia asteapta sa fie vizitate.

Manastirea Predeal de la poalele muntelui Clabucet, reprezinta o destinatie turistica meritata din plin, mai ales dupa un drum strabatut cu multa sudoare.

Vacanta la munte - amintiri pastrate cu grija

In Predeal reusesti sa te bucuri de fiecare clipa, iar plimbarile le vei face cu mult drag. Cel putin asta spune aproape fiecare turist, care paseste pragul Complexului Hotelier Eden. Pe terasa intima si odihnitoare, stau la povesti si glume, grupuri de prieteni, care s-au simtit foarte bine in cele cateva zile petrecute la Predeal. La plecare, chipurile lor sunt foarte triste si nu pot sa inteleaga cand a trecut timpul atat de repede...

Vacanta la munte din perioada verii este fermecatoare, de aceea Predeal iti va fi un prieten bun pentru totdeauna. Un prieten drag care te asteapta sa te reintorci...

Cazare Predeal la Complex Hotelier Eden este compusa din oferte si preturi rezonabile, astfel incat tu sa beneficiezi de servicii variate, colectate intr-un pachet.

In vara 2012, la moda sunt vacantele la munte asa ca, fii si tu acolo!

 

Sunteti interesati de noutatile si promotiile aparute pe EdenHotel.ro?

Va rugam sa introduceti adresa
Dvs. de email:


Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.