Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
Craciun la munte cu distractie si voie buna
Craciun la munte la Hotel Eden Predeal: distractie, voie buna si o petrecere pe cinste! Romanii au ales sa lase grijile deoparte si sa astepte, cu mic, cu mare, sosirea lui Mos Craciun la Complex Hotelier Eden din Predeal!

Atmosfera de vis, aerul curat de munte, locatia superba si petrecerea festiva atent pregatita de Hotel Eden au fost reteta perfecta de distractie pentru toti cei care au ales sa lase in urma lor aglomeratia si stresul din oras, sa profite de cea mai buna oferta Craciun la munte si sa petreaca Sarbatorile pe Valea Prahovei!

Craciun la munte: atmosfera traditionala de Sarbatori in Predeal

Sala festiva de Craciun la Hotel Eden

Meniu traditional de Craciun

Cea mai buna alegere pentru un Craciun traditional de neuitat, fara cea mai mica urma de stres legata de pregatirile interminabile pe care trebuie sa le facem de Sarbatori, este fara indoiala muntele. Complex Hotelier Eden din Predeal a pregatit pentru oaspetii care i-au calcat pragul de Craciun o atmosfera cu adevarat traditionala: de la sala festiva superb decorata cu ornamente deosebite de Craciun pana la meniu traditional cu bucate alese!

Petrecere de Craciun special dedicata copiilor

Petrecera copiilor de Craciun

Sosirea lui Mos Craciun la Hotel Eden

Craciunul este o sarbatoare dedicata in special copiilor ce asteapta cu nerabdare sosirea lui Mos Craciun incarcat de daruri multe si cadourile mult asteptate! In asteptarea Mosului, Hotel Eden din Predeal a pregatit o super petrecere pentru cei mici cu asistentii mosului: copii au dansat, au cantat, s-au intrecut in talente la jocurile de sumo si si-au incercat forta la doborarea pinatei!

Bineinteles, la sosirea lui Mos Craciun, au avut ocazia sa recite poezioarele si cantecele atent pregatite pentru a ii arata Mosului ca merita toate cadourile primite!

Craciun la munte la Hotel Eden: petrecere de neuitat cu voie buna si distractie

Uratori de Craciun

Petrecere de Craciun la munte

Oaspetii Complexului Hotelier Eden din Predeal s-au distrat pe cinste de Craciun! Traditionalii uratori au fost nelipsiti de la petrecere! Iar pofta de distractie si voie buna au fost, bineinteles, intretinute de orchestra si dj cu muzica pentru toate gusturile si toate varstele!

Daca te-am convins ca te astepta o petrecere pe cinste cu voie buna si distractie, alaturi de toti cei dragi, te invitam sa iti faci planuri din timp si sa profiti de oferta pentru Craciun 2013 Predeal la munte si de ce nu, sa petreci si Revelion 2014 tot la munte, pe Valea Prahovei!

 

Sunteti interesati de noutatile si promotiile aparute pe EdenHotel.ro?

Va rugam sa introduceti adresa
Dvs. de email:


Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.