Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
Revelion la Predeal: petrecere in stil romanesc

Revelion la Predeal la Hotel Eden: petrecere pe cinste la munte si distractie in stil romanesc in noaptea dintre ani! Vezi chiar acum cum s-au distrat oaspetii complexului de Anul Nou!

Revelion la Predeal: locatie de petrecere de neuitat la munte, pe Valea Prahovei

Sala festiva revelion predeal

Mneiu festiv Revelion

Daca multi dintre noi au preferat sa petreaca Craciunul acasa impreuna cu familia si toti cei dragi, atunci cu siguranta ca, in noaptea dintre ani, cei mai multi au ales sa evadeze din monotonia petrecerilor din oras si sa se distreze in stil romanesc la munte, in Predeal.

Oaspetii care au ales sa profite de oferta de Revelion Predeal de la Complexul Hotelier Eden au fost intampinati de atmosfera de sarbatoare, de bucate alese si delicatese pentru cele mai sofisticate gusturi!

Petrecere de Revelion la munte cu uratori si program artistic

Uratori de Revelion la Hotel Eden

Animatoare la petrecerea de Revelion Predeal

Nici o petrecere de Anul Nou nu este completa fara traditionalii uratori cu ursul si mascati care sa atraga sporul, belsugul, sanatatea si voia buna! In plus, oaspetii Complexului Hotelier Eden au avut parte si de un program artistic cu totul deosebit: dansatoare exotice, calusari si multe altele!

Revelion la Hotel Eden Predeal: distractie pana-n zori de zi

Petrecerea de Revelion la munte

Petrecerea de Revelion la munte

La miezul noptii, cand batranul an 2012 a fost lasat deoparte si oaspetii de la Hotel Eden Predeal au pasit plini de speranta in noul an 2013, sampania a fost bineinteles nelipsita!

Petrecerea a continuat in caracteristicul stil romanesc pana-n zori de zi animata de dj, pofta de distractie a oaspetilor Complexului Hotelier Eden si multa voie buna!

Acum ca ai vazut si tu ce inseamna o petrecere in stil romanesc la munte pe Valea Prahovei ce spui ca, anul acesta, sa ii iei pe cei dragi si sa profiti si tu de oferta Revelion 2014 Predeal? Te asteapta o atmosfera de vis, cazare Predeal la munte in cele mai bune conditii si, bineinteles, o petrecere de Revelion pe cinste!

 

Sunteti interesati de noutatile si promotiile aparute pe EdenHotel.ro?

Va rugam sa introduceti adresa
Dvs. de email:


Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.