Receptie:  0268-456379
 0740-900400
Rezervari grupuri: 0740-400700
Centru de agrement si SPA modern pentru relaxare la Predeal

Centru de agrement si SPA Predeal va fi o noua atractie turistica a aceste statiuni, fiind un proiect finantat din bugetul alocat Regiunii Centru prin Programul Operational Regional!

Din fondurile europene nerambursabile alocate, se va ridica in Predeal cladirea noului centru pe o suprafata de 14400 mp ce cuprinde parcari si spatii de acces!

 

centru de agrement si spa predeal: noua atractie turistica a statiunii

 

Parterul cladirii va fi ocupat de spatii de relaxare saune, bai cu aburi, grota de gheata, piscina pentru inot si un aquapark. Demisolul va pune la dispozitie pe langa spatiile necesare pentru functiunile de servicii si trei terenuri de squash!

Etajul centrului SPA va avea spatii de relaxare tip sera cu solar, sala de fitness, de fortă, spinning, sala cardio si sala de aerobic.

Proiectul contractat urmareste atat dezvoltarea infrastructurii urbane cat si dezvoltarea turismului in statiunea Predeal, prin reabilitarea obiectivelor de patrimoniu si dezvoltarea unor structuri de agrement!

Numarul turistilor este in continuare foarte mare in statiunea montana si desi primavara si-a anuntat sosirea, cei care iubesc natura profita din plin de splendoarea si frumusetea acesteia!

Nu uitati ca, daca va doriti sa petreceti un sejur de vis la munte odata cu sosirea mult asteptatei primaveri, Complex Hotelier Eden va asteapta de asemenea cu oferte cazare Predeal de nerefuzat!

Sursa articol: primaria-predeal.ro

Sursa foto: adevarul.ro

 

Sunteti interesati de noutatile si promotiile aparute pe EdenHotel.ro?

Va rugam sa introduceti adresa
Dvs. de email:


Linkuri utile

Stomatologie Oradea si implant dentar la cele mai accesibile preturi.

Strategii de marketing si marketing online pentru turism.