LEFOGLALOM

WELCOME

Eden Grand Resort

Eden Grand Resort este situat in statiunea montana Predeal, intr-o zona linistita, la liziera padurii, fiind locul ideal pentru turistii care vor sa se relaxeze alaturi de familie sau de prieteni si sa uite de agitatia orasului.

Clasificat la categoria 3 stele, Eden Grand Resort pune la dispozitia oaspetilor pana la 50 de camere (single, duble, apartamente si garsoniere) .Fiecare dintre acestea dispune de televizor, minibar, telefon si baie proprie cu dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in toata locatia.

Unitatea de cazare dispune de un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, terasa- restaurant rustic cu o capacitate de 250 de locuri, bar si internet cafe. Aici puteti savura in conditii incantataoare o gama variata de bauturi si preparate traditionale romanesti.

Suplimentar, resortul pune la dispozitia oaspetilor terasa, gradina, business center, sala de conferinte, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii. De asemenea, oaspetii se pot bucura de tiroliana amenajata in curtea resortului si aleea terapeutica.

GET IN TOUCH

Contact

We assist you in your sightseeing, presenting the best deals, the strengths and the highlights of the area.

EDEN RESORT

office@edenhotel.ro

+40740900400